Prihodnost bivanja “Future Living”
omogočajo pametne naprave in sistemi

V sklopu projekta CAPACON napovedujemo odmevni nacionalni dogodek deležnikov »Prihodnost bivanja | Future Living«. Dogodek bo dne 11.02.2019 na GZS, Ljubljana otvorila Konferenca Prihodnost bivanja, kjer bodo zbrani najpomembnejši deležniki slovenske industrije in vabljeni gosti iz tujine.

V nadalje bo do 11.04.2019 odprta Razstava dosežkov slovenske industrije pametnih stavb in doma. Razstava je organizirana kot »show room« in je namenjena predstavitvi ponudbe, izdelkov, storitev in razvojnih dosežkov slovenske industrije in znanosti na področju pametnih stavb in gozdno-lesne verige.

TECES kot vodilni partner CAPACON se je odzval na povabilo deležnika GZS za so-organizacijo dogodka in tako zagotovil  sinergije pri zagotavljanju udeležbe zainteresiranih deležnikov. Cilj vključevanja deležnikov je priznanje »pametnega doma« kot doma prihodnosti, ki je mogoč samo s pametnimi učinkovitimi napravami in sistemi. Tako omogočamo široko razpršenost in prepoznavnost teme pametnih in učinkovitih naprav kot omogočevalnih tehnologij v pametnem domu.

Vabljeni predstavniki TECES bodo na otvoritveni slovesnosti predstavili odprte izzive in priložnosti s katerimi se področje učinkovite rabe energije in povezanih tehnologij srečuje.

Future Living | Prihodnost bivanja

Vljudno vabljeni na otvoritveno konferenco in razstavo Prihodnost bivanja na GZS, Dunajska 13,  1000 Ljubljana.

Sodelujte s capacon

Okrepite inovativni potencial vašega podjetja!

1.) Sodelovanje vašega produkta v CAPACON EMS

Izkoristite možnosti energy management systema CAPACON.

2.) Vpis v CAPACON razvid inovativnih podjetij

Ste inovativno podjetje? Niste vpisani na razvid CAPACON zemljevida inovativnih?